TERMES I CONDICIONS

Aquests termes i condicions (que poden ser modificats en qualsevol moment) són aplicables a tots els serveis directes o indirectes disponibles en línia, a través de qualsevol dispositiu mòbil, per correu electrònic o per telèfon. A l’accedir, navegar i utilitzar el nostre lloc web www.caromeu.com oa qualsevol de les nostres aplicacions disponibles a través de plataformes ( «els llocs webs») i / o realitzar una reserva, acceptes haver llegit, entès i estar d’acord amb els termes i condicions que es mostren a continuació (incloent el fragment referent a la privacitat).

Aquesta pàgina, el seu contingut, estructura, infraestructura i el servei de reserves d’allotjaments que proporciona aquesta pàgina pertanyen, són gestionats i subministrats per Sandra Romeu Jimenez 39884488g amb direcció Avinguda Reus, 88 43660 Alcover, Tarragona.

CONDICIONS DE LES RESERVES

CaRomeu realitza reserves de mínim: Caps de setmana 2 nits o Setmana completa 7 nits, excepte promocions o paquets especials realitzats pel propi establiment.

CaRomeu confirmarà sempre la disponibilitat de la casa mitjançant “correu electrònic” a tots els clients interessats que ho sol·licitin, els que facilitaran l’establiment les dades necessàries per poder realitzar el bloqueig de les reserves durant el període sol·licitat fins que es faci efectiu el 100% del pagament de l’estada.

CaRomeu enviarà, mitjançant correu electrònic, el pressupost d’allotjament, dates d’entrada i sortida, condicions de contractació i Política de Cancel·lació, així com qualsevol altra informació requerida pel client o per l’establiment.

CaRomeu es compromet a lliurar l’allotjament en perfectes condicions de neteja i ús, i donar solució, en la mesura del possible, als problemes que es presentin.

Aquestes dades estan degudament protegits per la Llei Oficial de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

TERMES DE FORMA DE PAGAMENT:

En el moment de la reserva s’ha d’ingressar 800 € en concepte de fiança. Aquest ingrés confirmarà la reserva.
La fiança es lliurarà una setmana després de finalitzar l’estada si no hi ha cancel·lació

A) Reserves realitzades amb més de 30 dies d’antelació a l’arribada:

– Es cobrarà el 50% del total de l’estada a través de transferència bancària. Opció de cobrar 100% del total.

– La resta es cobrarà 30 dies abans de l’arribada a través de transferència bancària, moment en el qual s’enviarà el comprovant que haurà de mostrar a la seva arribada.

B) Reserves realitzades amb menys de 30 dies d’antelació a l’arribada:

– Es cobrarà el 100% de la reserva mitjançant transferència bancària i s’enviarà el comprovant que haurà de mostrar a la seva arribada.

Si no es rep per correu electrònic el justificant de la transferència per l’import acordat en aquest termini, la confirmació de disponibilitat serà automàticament anul·lada i la sol·licitud de reserva cancel·lada, i la casa a disposició d’altres clients interessats.

La seva reserva no serà definitiva fins que CaRomeu hagi rebut el 100% del preu total i se li hagi enviat un e-mail de confirmació.

La confirmació de la reserva, juntament amb el justificant de la transferència, serviran com a garantia dels serveis contractats.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ 

Cancel·lació amb més de 60 dies abans de l’arribada: devolució de la fiança.

Cancel·lació amb menys de 60 dies abans de l’arribada, es carregarà el 50% de l’import pagat (inclòs fiança).

Cancel·lació amb menys de 7 dies abans de l’arribada, es carregarà el 75% de l’import pagat  (inclòs fiança).

Cancel·lació el mateix dia de l’arribada o no show: no es retornarà la quantia abonada.

En els casos en què calgui realitzar devolució a el client, aquesta devolució es realitzarà mitjançant transferència bancària a un número de compte facilitat pel client a través de correu electrònic info@caromeu.com. CaRomeu no es fa responsable d’errors en compte facilitat pel client. És responsabilitat de el client facilitar correctament la informació per realitzar la devolució.

En el cas que el client canviï les dates, serà entès com una nova reserva i estarà subjecta a les condicions de cancel·lació.

Qualsevol cancel·lació, incloent força major, estarà subjecta a la nostra política de cancel·lació.

Totes les cancel·lacions s’hauran de fer a través de correu electrònic a infocaromeu.com.

Les cancel·lacions per telèfon no són acceptades.

FIANÇA

La casa es lliurarà neta i en perfecte estat d’habitabilitat. S’inclourà un joc de llençols i de tovalloles extra per ocupant.

Recordeu que a l’acceptar els nostres Termes i Condicions vostè accepta que els danys causats per vostè o per les persones que l’acompanyen s’han de deduir de la seva fiança. La fiança es retornarà una setmana després de la sortida, si la casa rural està en les mateixes condicions en què se li ha lliurat a client. Si hi hagués danys ocasionats pel client a la casa, es descomptaran de la fiança i, en cas que els danys superin la quantitat lliurada en concepte de fiança, el client haurà d’abonar la diferència.

ARRIBADA I CHECK-IN

Assegureu-vos d’informar-nos de l’hora aproximada de la seva arribada i de qualsevol retard o canvi en l’hora aproximada d’arribada, per tal de planificar el seu check-in.
La seva persona de contacte a “CaRomeu” li donarà la clau i li donarà tota la informació que necessita.

La casa rural estarà disponible per fer el check-in de 16 a 22 hores del dia de la seva arribada.

Si requerís entrar abans o després de les hores disponibles per fer el check-in, haurà de comunicar per email a la seva persona de contacte (info@caromeu.com) a l’almenys amb 3 dies d’antelació a l’arribada. L’acceptació o no de la seva petició li serà comunicada el mateix correu electrònic a través del qual va realitzar la mateixa.

SORTIDA I CHECK-OUT

Les sortides són a les 12 del migdia. Si necessita sortir més tard, si us plau comuniqui-ho a la seva persona de contacte a “CaRomeu” en el moment en que realitzi la reserva.

Qualsevol sortida posterior a les 12 del migdia estarà subjecta a la totalitat del preu per nit. El late check-out estarà sempre subjecte a disponibilitat i acceptació per part del propietari.

Si us plau, doneu el / els jocs de claus a la seva persona de contacte a “CaRomeu” i assegureu-vos que disposa de tot el seu equipatge.

NETEJA

“CaRomeu” serà lliurada neta i en perfectes condicions.

La casa rural es neteja abans de l’arribada de cada client i es tornarà a netejar 7 dies més tard. Si el client requerís d’una o més neteges addicionals, haurà de pagar un suplement de 80 euros per neteja de tres hores, que inclourà canvi de llençols.

NORMES CASA RURAL

Els ocupants es fan responsables de mantenir la casa correctament tancada en la seva absència.

No es podran realitzar festes o reunions que puguin ocasionar molèstia.

La casa  estan reservades per a l’ús exclusiu dels clients i la piscina compartida amb els propietaris.

No s’admeten visites. Sota cap circumstància es permetran més persones que les establertes segons el nombre màxim esmentat en la descripció de l’allotjament, sense abans comunicar-ho al propietari, inclòs nens majors de 2 anys. Sí el nombre de clients sobrepassa la capacitat d’acollida indicada a la guia, el propietari pot exigir una compensació econòmica proporcional a el preu per persona.

CaRomeu agrairà qualsevol suggeriment que pugui oferir-nos per poder fer més agradable les seves futures estades. Moltes gràcies i feliç estada.